NOTICIAS DE LA PARROQUIA

ANTE LA INMINENTE APROBACION DE LA LEY DE LA EUTANASIA

Carta al Pueblo de Dios – Ante la inminente aprobación de la Ley de la eutanasia by admin on Scribd   Carta al Pueblo de Dios – Ante la inminente aprobación de la Ley de NOTA EUTANASIA   Nota Eutanasia by admin on Scribd la eutanasia

Continue Reading
NOTICIAS DE LA PARROQUIA

ASSAJOS PRIMERA COMUNIO

Continuem amb els assajos del dia de la Primera Comunió. Els nens i nenes amb moltes ganes però molt nerviosos! Reseu per ells i per les seves famílies en aquest dia tan gran. Recordeu que, com tots els anys, els podreu veure passar des de la casa de les Missioneres a l’església.  

Continue Reading
NOTICIAS DE LA PARROQUIA

CASULLES DE SANT ROC

Aquest any Sant Roc està de festa, l’imatge fa 75 anys. Per celebra-ho els veïns del carrer han cosit un nou joc de casulles (el que deien antigament “la revestida”). El Sant Roc de la casulla principal i el gosset són del mantells del altar major antic. Després passaren a la carrossa del sant, i …

Continue Reading
CARITAS NOTICIAS DE LA PARROQUIA

El Rotary Club de La Vall d’Uixo donació a Caritas La Vilavella

El Rotary Club de La Vall d’Uxó ha col·laborat amb una generosa donació de menjar per Càrites Parroquial. En aquests temps de tanta necessitat agraïm aquesta ajuda que ens han portat personalment el vicepresident Joaquim Ferrandis i el secretari José Luis Jarque, entre altres integrants d’aquesta Associació.  

Continue Reading
DESTACADO NOTICIAS DE LA PARROQUIA

CIRIO PASCUAL

El Ciri Pasqual d’aquest any, pintat a mà per dues senyores de Castelló i donatiu d’una familia del poble, reprodueix un mosaic de la basílica de Sant Climent a Romà: l’anomenat «Arbre de la Vida». Si s’entenen els signes és tota una catequesis, ja ho anirem explicant. Els detalls estàn molt ben aconseguits. Bona Pasqua!

Continue Reading