Santa Missa en honor de la Mare de Déu de Lourdes

Avui hem celebrat la Santa Missa en honor de la Mare de Déu de Lourdes a la reproducció de la Gruta que tenim al poble. Gràcies a tots els que ho heu fet possible i als que heu participat. Hem tingut especialment presents a tots els malalts.

Seguir leyendo

CIRIO PASCUAL

El Ciri Pasqual d’aquest any, pintat a mà per dues senyores de Castelló i donatiu d’una familia del poble, reprodueix un mosaic de la basílica de Sant Climent a Romà: l’anomenat “Arbre de la Vida”. Si s’entenen els signes és tota una catequesis, ja ho anirem explicant. Els detalls estàn molt ben aconseguits. Bona Pasqua!

Seguir leyendo

CONCIERTO DE MUSICA: L’ESTANÇA HARMONICA

El pasado domingo disfrutrmos de un espetacular concierto de musica sacra a cargo del grupo de musica L’ESTANÇA HARMONICA.  

Seguir leyendo

CURSOS PREMATRIMONIALES 2017

Avui hem tingut la segona sessió intensiva dels cursets prematrimonials, que hem fet juntament amb la parroquia de Betxí.

Seguir leyendo

ASAMBLEA ANUAL HOSPITALIDAD DE LOURDES

L’Hospitalidad de Lourdes de la Diocesis escogio La Vilavella para celebrar su asamblea anual, que acogimos con alegria. Contentos por la confianza que depositaron en nuestra Parroquia açí como a todos los asistentes. Agradecemos a todos los voluntario de la Hospitalidad a la Parroquia va organizaron todo el evento con mucho cuidado y dedicacion. I…

Seguir leyendo

VISITA A LOURDES

Tenim un grupet de la parroquia que han pogut escapar-se a Lourdes per celebrar allà la festa de la Mare de Déu  

Seguir leyendo